Vor fi amplasate noi semafoare cu buton în municipiul Bacău - Warta 24 Sulawesi Tenggara
GRID_STYLE

Post/Page

Weather Location

{fbt_classic_header}

Vor fi amplasate noi semafoare cu buton în municipiul Bacău

Vor fi amplasate noi semafoare cu buton în municipiul Bacău

Municipiul Bacău a demarat lucrările de realizare a instalaÅ£iei de semaforizare de pe strada Chimiei- intersecÅ£ie cu strada Bicaz.Noul sistem de semaforizare la bu…

Vor fi amplasate noi semafoare cu buton în municipiul Bacău

Municipiul Bacău a demarat lucrările de realizare a instalaţiei de semaforizare de pe strada Chimiei- intersecţie cu strada Bicaz.

Noul sistem de semaforizare la buton vine în întâmpinarea solicitărilor cetăţenilor din zonă în vederea suplimentării mijloacelor de siguranşă rutieră pentru elevii care învaţă la şcolile de pe strada Bicaz.

Reamenajarea în sistem de semaforizare la buton a intersecÅ£iei va fi executată de către societatea UTI GRUP S.A. Valoarea contractului, care include atât execuÅ£ia, cât ÅŸi proiectarea, se ridică la 84.258,26 lei, inclusiv TVA, iar perioada de execuÅ£ie a lucrărilor este 12.12.2017 â€" 31.12.2017, cu posibilitatea de prelungire în funcÅ£ie de condiÅ£iile meteorologice.

PUBLICITATE

De asemenea, în perioada următoare, imediat ce condiţiile meteo vor permite, vor fi emise ordinele de începere a lucrărilor pentru alte trei sisteme de semaforizare la buton.

Unde vor fi instalate noile sisteme:

-pe strada Milcov- în zona de acces către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Maior Constantin Ene” al Judeţului Bacău;

-pe strada Nicolae Bălcescu- la trecerea de pietoni din faţa magazinului Luceafărul;

-pe strada Republicii nr. 141- la capătul liniilor de autobuz.

Rugăm toţi participanţii la trafic să se conformeze noilor reglementări pentru asigurarea fluenţei traficului rutier şi a siguranţei rutiere în zonă, imediat ce aceastea vor fi funcţionale.

Sumber: Google News | Warta 24 Buton

Tidak ada komentar